Fotografia este mai mult ca oricând prezentă în viața noastră, constituind o nouă formă de comunicare. Este lesne de înțeles faptul că, devenind un instrument atât de expresiv, calitatea imaginii este esențială. Mai ales în afaceri.

De 9 ani lucrez în domeniul fotografiei pentru afaceri, sprijinind companiile și profesioniștii exigenți să își prezinte mai bine activitatea cu ajutorul imaginilor de calitate.

Prezența mea în activități corporate (evenimente, cursuri, ședințe, traininguri) mi-a dat ocazia de a înțelege atât nevoile, cât și provocările unui mediu de afaceri orientat spre excelență. Astăzi, această înțelegere este oportunitatea pe care le-o ofer partenerilor mei de a se dezvolta prin intermediul unor imagini care să îi reprezinte cu adevărat. 

Este importantă calitatea muncii noastre, însă ea poate fi percepută corect și cu ajutorul imaginilor profesioniste! Ca fotograf pentru afaceri, am grijă de imaginea partenerilor mei și mă asigur de fiecare dată că îi pun în cea mai bună lumină posibilă.

DE CE POȚI SĂ AI ÎNCREDERE ÎN SERVICIILE PE CARE LE OFER?

SERVICII AUTORIZATE

Sunt fotograf certificat și dețin un atestat din partea Ministerului Muncii, fiind de asemenea și formator în acest domeniu. Am urmat aproximativ 50 de cursuri naționale și internaționale de fotografie.

EXPERIENȚĂ RELEVANTĂ

Am 9 ani de practică în domeniu, timp în care am învățat să observ, să analizez, să pun întrebări și să ofer recomandări. 

 CELE MAI PERFORMANTE ECHIPAMENTE

Dețin cele mai moderne și performante echipamente în domeniu și investesc constant în upgrade. 

ÎNȚELEGEREA NEVOILOR 

Știu cât de mult înseamnă să poți identifica ce au nevoie partenerii. Miile de angajamente pe care le-am onorat până acum mi-au oferit ocazia să înțeleg ce așteaptă un client și cum pot satisface nevoia sa.

PASIUNE FĂRĂ LIMITE

Fotografia e un mod de viață pentru mine, o formă de exprimare și felul în care am decis să îmi investesc atât timpul alocat profesiei, dar chiar și pe cel personal.