Îți dorești o ședință foto de portret pentru un refresh al paginii de LinkedIn sau chiar pentru website? Vezi mai jos despre cum se va desfășura întâlnirea noastră și experiența pe care o putem crea împreună. 

În primul rând, ședința foto are o durată de până la 90 de minute.

Fotografiile le realizăm în studio pe fundal alb, gri și negru. Te invit să vizualizezi pozele de mai jos pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba.
De asemenea, vom face fotografii și în  showroom-ul de la Mobexpert Office din Pipera, acolo unde am și studioul. Așadar, vom căuta cadrul care să ți se potrivească cel mai bine și, în plus, poți să folosești fotografiile mai mult timp. Sfatul meu e să-ți pregătești 2-3 ținute, din același motiv. Pentru a avea posibilitatea să le postezi în diferite contexte, pe o perioadă mai îndelungată.
În cele 90 minute o să realizăm între 300 și 900 de fotografii, pe care o sa le și primești. Mai jos găsești albumele de la două ședințe foto. E mult mai ușor să îți dai seama de forma în care va fi rezultatul final. Doar dă click pe ședința foto cu Mihaela sau cu Costin.
Ce urmează mai departe? Din aceste fotografii alegi 10 pentru un edit atent asupra tenului. La ce mă refer mai exact, în pozele de mai jos. 
Desigur, ai opțiunea de a alege mai multe fotografii. Aici îți amintesc că acestea vor trebui să fie achitate individual (25 euro+TVA/poză)

Trecând la cotația pentru ședința foto, aceasta este de 430 euro+TVA


Oferta este valabilă și pentru echipe de până la 10 persoane. Timpul alocat este tot de 90 minute. Dacă consideri că nu e suficient timpul propus, există varianta de prelungire. La aceasta se adaugă 150 de euro + TVA pentru fiecare 30 de minute în plus. Pentru acestea, veți primi încă 3 fotografii finale editate în Photoshop. 

Back to Top